Route Veluwehal Barneveld
Partycentrum - Bowling Print E-mail
  

 

Wij bieden u verschillende arrangementen aan om bij ons in combinatie met een paar uur sportief een balletje te werpen, ervoor of erna heerlijk te eten met uw familie, vrienden of collega's. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons uw kind zijn/haar feestje te laten vieren door een kinder-arrangement door ons te laten verzorgen. Wilt u gewoon een uurtje bowlen dan is dit natuurlijk ook heel goed mogelijk.


Op onze vol-automatische bowlingbanen hoeft u niet de scores zelf bij te houden. Uw scores worden voor u bijgehouden op een geheel automatische manier. Het enige wat u hoeft te doen is een bal gooien. Uw scores verschijnen vanzelf op de monitoren die boven de banen hangen. Zo kunt u makkelijk en snel zien hoeveel punten u heeft. Achteraf kunt u van ons een uitdraai krijgen zodat u alle scores mee naar huis kunt nemen om het later nog eens rustig te bekijken of om in te plakken als herinnering.

Het huren van een bowlingbaan gaat per uur. Het reserveren is alleen mogelijk over hele uren en er mogen maximaal 7 personen op 1 baan. graag vooraf reserveren, liefst telefonisch via 0342-417623.

Bowlingtarieven

Onderstaande prijzen gelden iedere dag tot 18.00 uur:
* Volwassenen tarief €20,00 per uur
Maximaal 7 personen op 1 baan!
* Kindertarief, tot 16 jaar oud €15,00 per uur
Maximaal 7 personen op 1 baan!

Vanaf 18.00 uur:
* Zowel volwassenen als kindertarief €25,00 per uur
Maximaal 7 personen op 1 baan!

Let op, met kerst hanteren wij een tarief van €30,00 per uur, de gehele dag! 

Klik hier voor een arrangement bestaande uit een buffet en bowlen.

 

Mocht u willen bowlen in wedstrijdverband, dan kan dit ook! Bijna iedere dag is er een competitieavond. Kijk voor meer informatie op http://www.bowlingverenigingbarneveld.nl of op http://www.bbcb.nl