Wij bieden u verschillende arrangementen aan om bij ons in combinatie met een paar uur sportief een balletje te werpen, ervoor of erna heerlijk te eten met uw familie, vrienden of collega’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons uw kind zijn/haar feestje te laten vieren door een kinder-arrangement door ons te laten verzorgen. Wilt u gewoon een uurtje bowlen dan is dit natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Op onze vol-automatische bowlingbanen en automatische fun bumpers die u per persoon in kunt laten stellen. Uw scores worden voor u bijgehouden op een geheel automatische manier. Het enige wat u hoeft te doen is een bal gooien. Uw scores verschijnen vanzelf op de monitoren die boven de banen hangen. Zo kunt u makkelijk en snel zien hoeveel punten u heeft. Achteraf kunt u van ons een uitdraai krijgen zodat u alle scores mee naar huis kunt nemen om het later nog eens rustig te bekijken of om in te plakken als herinnering.

Het reserveren is alleen mogelijk op de hele uren en er mogen maximaal 7 personen op 1 baan. Graag vooraf reserveren, liefst telefonisch via 0342-417623 of na 15.00u. per mail.

Wij zijn vanaf 10.00u. telefonisch bereikbaar, maar de bowlingbanen zijn geopend vanaf 15.00u.!

 bowlingbanen zijn open vanaf 15.00u, het reserveren kan alleen op de hele uren en op de Zon en feestdagen zijn wij gesloten! m.u.v. tweede kerstdag

Prijzen bowlingbanen (maximaal 7 personen per baan)

Wanneer? Tijd Prijs    Categorie  
Maandag tot en met zaterdag vanaf 18:00u  € 30,00 per baan per uur volwassenen en kinderen
Maandag tot en met zaterdag  tot 18:00u  € 25,00 per baan per uur volwassenen en kinderen
Let op: max. 7 personen op 1 baan, u betaalt per baan, per uur!

bowlingbanen dagelijks (m.u.v. Zon en feestdagen) geopend vanaf 15.00u.!

   

Discobowlen iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur en iedere vrijdag van 17.00 uur tot 18.00 uur. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Let op, met kerst hanteren wij een tarief van €35,00 per uur per baan, de gehele dag!

Klik hier voor een arrangement bestaande uit een buffet en bowlen.

Mocht u willen bowlen in wedstrijdverband, dan kan dit ook! Bijna iedere dag is er een competitieavond. Kijk voor meer informatie op http://www.bowlingverenigingbarneveld.nl of op http://www.bbcb.nl