Voor minimaal 20 personen!
Uiterlijk 1 dag van tevoren het aantal personen doorgeven. Dit aantal wordt in rekening gebracht. Heeft u diëten of andere wensen betreft eten, dan willen wij dat graag van te voren weten.
Maak uw keuze uit:
Gelders Buffet
€ 35,00 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 17,50 per persoon.
Voorgerechten buffet:
Diverse rijkelijk opgemaakte salades (bijv. rundvlees, zalm), pasta salade, stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechten buffet:
Pittig gekruid kipgerecht, rijst gerecht, gehaktballetjes in piri-piri saus, fricandeau met pepersaus, stokjes kipsaté met pindasaus, frites en verse groente.
Nagerechten buffet:
3 soorten schepijs die u zelf mag scheppen, warme kersen, heerlijke puddingen en slagroom.
Veluws Buffet
€ 42,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 21,25 per persoon.
Voorgerechtenbuffet:
Diverse rijkelijk opgemaakte salades (bijv. rundvlees, zalm), vleesschotel (diverse soorten vlees bijv. ham, rosbief, fricandeau), visschotel (diverse soorten vis bijv. haring makreel), stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechtenbuffet:
Fricandeau met pepersaus, zalmfilet in dillesaus, kalkoenrollade met champignonsaus, stokjes kipsaté met pindasaus, frites, aardappelgerecht en verse groente.
Nagerechtenbuffet:
3 soorten ijs die u zelf mag scheppen, diverse soorten pudding, vers fruitsalade, apfelstrudel met vanillesaus en slagroom
Hollands Buffet
€ 52,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 26,25 per persoon.
Voorgerechtenbuffet:
Diverse rijkelijk opgemaakte salades (bijv. rundvlees, zalm), visschotel (diverse soorten vis bijv. haring makreel), zalmschotel, pasteitje met ragout, stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechtenbuffet:
Fricandeau met pepersaus, entrecote met bijpassende saus, pangasius rolletjes met dillesaus, gepocheerde zalmzijde, kalkoenrollade met champignonsaus, pittige gekruid kipgerecht, frites, aardappelgerecht en verse groente.
Nagerechtenbuffet:
3 soorten ijs die u zelf mag scheppen, warme chocoladesaus en warme kersen, diverse soorten pudding, slagroomsoesjes, apfelstrudel met vanillesaus, slagroom.