Voor minimaal 20 personen.
Graag maken wij u erop attent, dat de koude en warme buffetten naar eigen inzicht en fantasie, afhankelijk van de seizoenprijzen en het aantal personen kunnen worden veranderd en/of uitgebreid (minimaal 20 personen).
Minimaal 1 dag van tevoren het aantal personen doorgeven. Dit aantal wordt in rekening gebracht. Heeft u diëten of andere wensen betreft eten, dan willen wij dat graag van te voren weten.

Maak uw keuze uit:

Gelders Buffet

€ 22,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 11,25 per persoon.

Voorgerechten buffet:
Diverse rijkelijk opgemaakte salades (bijv. rundvlees, zalm), groene salade, stokbrood en kruidenboter.

Hoofdgerechten buffet:
Pittig gekruid kipgerecht, nasi goreng, gehaktballetjes in piri-piri saus, warme beenham met honing-mosterdsaus, stokjes kipsaté met pindasaus, frites en verse groente.

Nagerechten buffet:
3 soorten schepijs die u zelf mag scheppen, warm geserveerde rode vruchtensaus, heerlijke chocolademousse en slagroom.

Verder is dit buffet aan te passen aan uw eigen wensen, afhankelijk van het aantal personen en welk seizoen het is.

Veluws Buffet

€ 29,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 14,75 per persoon.

Voorgerechtenbuffet:
Diverse rijkelijk opgemaakte salades (bijv. rundvlees, zalm), vleesschotel (diverse soorten vlees bijv. ham, rosbief, fricandeau), visschotel (diverse soorten vis bijv. haring makreel en garnalen), stokbrood en kruidenboter.

Hoofdgerechtenbuffet:
Warme beenham met honing-mosterdsaus, zalm moot in dillesaus, Barnevelds stoofpotje (runderstoof), kalkoenrollade met champignonsaus, stokjes kipsaté met pindasaus, frites, aardappelgerecht en verse groente.

Nagerechtenbuffet:
3 soorten ijs die u zelf mag scheppen, diverse soorten pudding, vers fruitsalade, apfelstrudel met vanillesaus en slagroom.

Verder is dit buffet aan te passen aan uw eigen wensen, afhankelijk van het aantal personen en welk seizoen het is.

 

Hollands Buffet

€ 39,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar € 19,75 per persoon.

Voorgerechtenbuffet:
Diverse rijkelijk opgemaakte salades (bijv. rundvlees, zalm), visschotel (diverse soorten vis bijv. haring makreel en garnalen), zalmschotel, pasteitje met ragout, stokbrood en kruidenboter.

Hoofdgerechtenbuffet:
Warme beenham met honing-mosterdsaus, entrecote met 2 bijpassende sauzen, pepersteak, pangasius rolletjes met dillesaus, gepocheerde zalmzijde, kalkoenrollade met champignonsaus, pittige gekruid kipgerecht, frites, aardappelgerecht en verse groente.

Nagerechtenbuffet:
3 soorten ijs die u zelf mag scheppen, warme chocoladesaus en warme rode vruchtensaus, diverse soorten pudding, slagroomsoesjes, apfelstrudel met vanillesaus, slagroom.

Verder is dit buffet aan te passen aan uw eigen wensen, afhankelijk van het aantal personen en welk seizoen het is.